23. oktober 2021
Hvis myndighederne vælger at sige nej til at afholde de store musikfestivaler til sommer, vil Vig Festival arrangere et musik-arrangement i et andet format til sommer, siger formand Lars Gjerlufsen.
Hvis myndighederne vælger at sige nej til at afholde de store musikfestivaler til sommer, vil Vig Festival arrangere et musik-arrangement i et andet format til sommer, siger formand Lars Gjerlufsen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival-formand: Der skal helt sikkert ske et eller andet i Vig til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival-formand: Der skal helt sikkert ske et eller andet i Vig til sommer
Opdateret 15. april 2021 kl. 11:41
Odsherred - 15. april 2021 kl. 11:30
Af Stefan Andreasen

Hvis sundhedsmyndighederne og kulturministeren siger nej til at holde de store musikfestivaler til sommer, som vi kender dem med tusindvis af glade, syngende, hoppende, festende gæster foran de store scener, og dermed tvinger Vig Festival til at aflyse og udskyde til 2022, så vil der formentlig komme en anden form for musik-arrangement i Vig til sommer, siger bestyrelsesformand Lars Gjerlufsen.

arrow Læs også: Vig Festival: Nej til at sektions-opdele

- Lige nu holder vi fast i, at der bliver Vig Festival, som vi kender det, og så venter vi spændt på en udmelding fra kulturministerens ekspertgruppe i næste uge.

- Men hvis det ender med, at myndighederne siger nej til vores koncept, og det vores gæster har købt billet til, og på den måde aflyser festivalen, så må vi se, om vi kan gennemføre noget andet i Vig til sommer, siger Lars Gjerlufsen.

- Det kan godt være, at det så ender med at blive noget sektions-opdelt, men det må vi se på, hvis den situation skulle opstå.

- Der skal helt sikkert ske et eller andet i Vig til sommer. En form for musik-arrangement, siger formanden.

Grøn har for nyligt meldt ud, at der vil blive arrangeret koncerter for maksimum 10.000 mennesker til sommer og med sektions-opdeling med 1000 i hver sektion.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk