20. april 2019
Thomas Helmig dansede og sang koncerten i gang alene, mens bandet var gemt bag en nedhængt videoskærm med projekterede billeder af musikerne.
gallery icon

Se billedserie

Thomas Helmig dansede og sang koncerten i gang alene, mens bandet var gemt bag en nedhængt videoskærm med projekterede billeder af musikerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival-billeder: Helmig som danse-charmør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival-billeder: Helmig som danse-charmør
Odsherred - 15. juli 2018 kl. 00:01
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pop-crooneren Thomas Helmig struttede af selvtillid, da han lørdag på Vig Festival gav den som stor-charmør og danser, til at begynde med alene på scenen, højt hår, klædt i hvidt fra top til tå, med bandet gemt bag en nedhængt video-skærm.

- Alt det, jeg troede var væk for altid, vender tilbage alligevel, sang storsmilende Helmig i en stærkt opfrisket version af det 30 år gamle nummer »Dagen Efter Dagen Derpå« fra gennembrudsalbummet »Vejen Væk«.

- Glad igen, ovenpå. Med igen, dagen efter dagen derpå...

Helmig - nu med det stærkt funky band fremme fra skærmen - fortsatte med en kavalkade af rytmisk opdaterede kærlighedssange fra sit enorme bagkatalog, nyarrangeret i soul-pop-stil til en ny tid, et nyt scene-koncept - »Kærlighed Gør Ondt«, »Din Røde Kjole«, »Jeg Tager Imod«, »Op Og Ned« og »Du Kan Altid Komme Her«.

De let naive ungdoms-tekster fra 1980'erne og 90'erne får ny dybde, efter at 53-årige Helmig genopdager og fortolker med en anderledes styrke.

Det ivrigt medsyngende og massivt fremmødte og håndviftende publikum fik også Helmig-klassikere som »The One And Only«, »Vi Er De Eneste« og »Fed Lykke« (oprindeligt et Gasolin'-nummer).

Publikum følte sig lykkelige efter en fed genopfriskning af de gamle Helmig-sager.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk