27. februar 2020
Et af landets bedste backing-bands, Hit Orchestra, skal være band for solisterne til jubilumskoncerten. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Et af landets bedste backing-bands, Hit Orchestra, skal være band for solisterne til jubilumskoncerten. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival afslører navne til jubilæums-koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival afslører navne til jubilæums-koncert
Odsherred - 08. februar 2020 kl. 08:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

25-års jubilæet på Vig Festival til sommer markeres med en stor jubilæums-koncert, og de første navne afsløres nu.

- Vi samler nogle af de kunstnere, som har spillet på Vig Festival gennem tiden, til et brag af en jubilæumskoncert på Store Scene, lørdag den 11. juli fra kl. 12, siger festival-formand Ole Larsen.

Det var Ebbe »Barber« Olsen, der i 1994 tog initiativ til den første spæde start på Vig Festival, en openair-koncert med Kim Larsen, på skråningen på kræmmerpladsen i Vig, hvor fire foreninger - Trundholm FC, Vig Idrætsforening, Vig Gymnastikforening og Vig Handelsforening - stod bag.

Et af de første musiknavne, der frigives, er Anders Blichfeldt, der sammen med resten af det nu nedlagte Big Fat Snake var husorkester og nåede at spille 17 gange på Vig Festival, indtil bandet i 2018 gav afskedskoncert.

Big Fat Snake spillede på den første »rigtige« Vig Festival i 1996, hvor den var vokset fra en openair-koncert til en festival med to scener og flyttet til området ved rundkørslen ved Vig Skole.

Et andet navn, der frigives nu, er countrysanger Ester Brohus - hun var første solist, der optrådte på Vig Festivalen for 25 år siden.

Festivalen afslører også genhør med dance- og hiphop-gruppen Cut'N'Move med Zindy Laursen og MC Zipp i vokal front.

Og popgruppen Zididada, med Jimmy Bacoll (tidligere Colding) kommer forbi og synger et par hits.

- Flere kunstnere følger på et senere tidspunkt, siger impressario Kai Koitzsch fra Kaika Music.

Bag solisterne står et af Danmarks bedste backing-bands, Hit Orchestra, med sangerinden Louise Moe og nogle af landets mest rutinerede live-musikere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk