26. juni 2019
Det unge publikum kan også glæde sig til sommerens Vig Festival.
gallery icon

Se billedserie

Det unge publikum kan også glæde sig til sommerens Vig Festival.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival afslører: Tre unge pop-kometer og tre garvede navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival afslører: Tre unge pop-kometer og tre garvede navne
Odsherred - 27. december 2018 kl. 08:02
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vig Festival er nu klar til at afsløre seks navne fra programmet for sommeren 2019, hvor billetsalget er i fuld gang.

Nationalskjalden Kim Larsen, der døde for nyligt, var den første kunstner til Vig Festivals spæde opstart i 1994, og siden optrådte han jævnligt på festivalen, senest i 2017. Nu er der stille, men en del af ham, sønnen Hjalmer Larsen, vender i sommeren 2019 tilbage til Vig Festival, hvor han også optrådte på Scene 21 i år.

Hjalmer sprang i 2017 ud som fuldgyldig musikant med singlerne »Hjem til en anden« og »Marie« og debutalbummet »Skabt Til At Være Ung«, og slægtskabet med Lune Larsen, både biologisk og musikalsk, fornægter sig ikke.

Vig Festival afslører også den unge pop-komet Kevin Andreasen, med kunstnernavnet Bro, der dominerede 2018-hitlisterne, især med sangen »Sydpå« - den mest streamede og downloadede herhjemme. »Sydpå« er titelsang til realityprogrammet »Paradise Hotel« og har kickstartet Bros karriere med det nye liveband.

21-årige Nicklas Sahls single »New Eyes« er hørt mere end 2,5 mio. gange på Spotify, og sangen »Hero«, der startede det hele for det unge talent, har opnået mere end 900.000 afspilninger, så også her har Vig Festival et varmt navn til det unge publikum.

Infernal samler traditionelt hele familien om gruppens vilde technodance-show spækket med hits, og i sommeren 2019 er der genhør med Infernal på Vig Festivals Store Scene, hvor Lina Rafn og Paw Lagermann igen er i frontlinjen.

Et andet band med internationalt gennembrud, årelang karriere og stribevis af hits er Michael Learns To Rock. Så sent som i december har MLTR igen spillet store koncerter i Philippinerne, hvor bandet stadig har stjerne-status og karaoke-slagkraft. Om der bliver sunget lige så meget med på de vemodige hits i Vig som i Østen vil vise sig.

Festivalen afslører som sjette navn i denne omgang Pernille Rosendahl, kendt som forsanger i indiepop-orkestret Swan Lee og i rockbandet The Storm. Senest har hun fået ny medvind i det populære TV 2-program »Toppen af Poppen«. På Vig Festival 2019 vil hun levere nyfortolkninger af musikken fra Swan Lee og The Storm og sange fra »Toppen af Poppen«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk