25. august 2019
Oprydningen er i fuld gang på Vig Festival. Her er det mandagens udsigt fra en af barerne ved Store Scene. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Oprydningen er i fuld gang på Vig Festival. Her er det mandagens udsigt fra en af barerne ved Store Scene. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival: Måger og frivillige tager skraldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival: Måger og frivillige tager skraldet
Odsherred - 11. juli 2017 kl. 14:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lyden af D-A-D-guitartisten Jacob Binzers flænsene riffs over Vigs nattehimmel lørdag aften er afløst at kragerne og mågernes skrig over festivalpladsen. De mæsker sig i afgnavede pizzaskorper og indtørrede nudler og pirker i det skrald, der i bunker venter på at festialens frivillige henter det.

arrow Læs også: Mads mødte Mads på Vig Festival

I det store og hele er campingområderne pæne, da Nordvestnyt kigger forbi mandag eftermiddag. En havestol og et medtaget campingbord stikker op fra metalburet til metal, plast, pvc og flamengo, og en skummadras, der heller ikke fik en returbillet fra Vig Festival kryber sammen bagved.

Festivalens frvillige har tydeligvis haft travlt med oprydning og sortering af affald lige siden lys og lyd slukkede for sidste gang i år.

I bodgaden er alle toiletvognene - og det er mange - blevet samlet til fællesspulning, og sender en blanding af toilet, slatten øl og sure tæer lige i næseborene på forbipasserende.

Helt nede i det fjerneste hjørne af campingområdet Camp Rio, hvor de unge festivalgæster slog sig ned, summer og bipper Per Lars Christiansens metaldetektor lystigt. Han kan vise både sølvarmbånd, øreringe og for flere hundrede kroner mønter frem, som er blandt andet blandt er fundet i sandet ved Hawaii Bar og i det høje græs på på campingomåderne.

Under hele festivalen har han og andre fra detektorforeningen søgt efter ting, som festivalgæster har tabt på festivalpladsen.Med større eller mindre held.

- Jeg blev blandt andet kaldt over for at lede efter et guldsmykke, som ham, der døde havde mistet. Men det var ikke til at finde, desværre, fortæller Per Lars Christiansen.

arrow Aggressiv mand på festival
10. juli 2017 kl. 11:18 Opdateret: kl. 11:18
arrow Vig Festival er nu tilbage på sporet
09. juli 2017 kl. 13:27 Opdateret: kl. 13:27

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk