22. marts 2019
Med Rasmus Seebach og andre store navne på plakaten bliver de sidste festivalbilletter nu revet væk. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Med Rasmus Seebach og andre store navne på plakaten bliver de sidste festivalbilletter nu revet væk. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival: Billetter bliver revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival: Billetter bliver revet væk
Odsherred - 04. juli 2018 kl. 07:03
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Billetterne går som brød, der er lige så varmt som vejret, og da vejrudsigten for festivaldagene i Vig lover sol fra en skyfri himmel og i omegnen af 25 grader, er det kun et spørgsmål om dage, før festivalen kan melde udsolgt på alle hylder.

arrow Læs også: Festival - helt i hegnet

- Vi regner med at der er udsolgt inden mandag. Det er et forrygende billetsalg, og det går virkelig stærkt nu hvor folk også kan se, at det bliver rigtig godt festivalvejr, siger en glad Ole Larsen.

Han har tidligere her i avisen givet udtryk for at det tydede på udsolgt af partoutbilletter, men nu er han ikke længere i tvivl.

- Det er det hele, der bliver solgt nu - både partout og endagsarmbånd. Man skal virkelig til at skynde sig, hvis man vil sikre sig en billet til festivalen nu, fastslår festivalformanden.

Festivalen har lige fra billetsalget begyndte op til jul været 15-17 procent foran i forhold til 2017, og i år er det blandt andet Rasmus Seebach, Nik & Jay, Thomas og Hugo Helmig, Scarlet Pleasure, Magtens Korridorer, Michael Falch, Karl William og Brødrene Olsen, der trækker billetsalget op i det brandvarme sommmerluftlag.

arrow Efterskoleelever skal puste nyt liv i »Rio«
03. juli 2018 kl. 20:31 Opdateret: kl. 11:32
arrow Åbner for festivalarmbånd i Holbæk
28. juni 2018 kl. 06:15 Opdateret: kl. 12:06
arrow Gin-bar på Vig Festival
27. juni 2018 kl. 10:03 Opdateret: kl. 09:44

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk