20. juni 2021
Stenstrup Forsamlingshus er blandt dem, der har fået støtte. Foto: Peter Andersen
Stenstrup Forsamlingshus er blandt dem, der har fået støtte. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Feriepartner støtter lokale ildsjæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feriepartner støtter lokale ildsjæle
Odsherred - 11. maj 2021 kl. 21:16
Af Preben Moth

Feriepartner Odsherred har uddelt 30.000 kr. i støtte til lokale ildsjæle, som vil gennemføre aktiviteter og oplevelser eller etablere mere blivende ting, som skaber værdi for både lokale og gæster. Det sker for at sikre gode, lokale oplevelser og aktiviteter til både fastboende og turister.

Blandt de mange ansøgninger har Feriepartner i år udvalgt: Holbæk og Omegns Musikskole, Højby Lokalråd, Fritidsborger, Videnskabsfestivalen Bloom, Vinterbaderforeningen Grå- sælen, Stenstrup Forsamlingshus og Veteranbiler i Odsherred. Dermed støtter Feriepartner blandt andet sommerkoncerter, udstillinger, byvandringer, videnskabsformidling og forbedret skiltning.

- Vi har valgt at støtte disse aktiviteter, fordi de både øger muligheden for gode oplevelser og værner om lokalområdet, siger direktør for Feriepartner Odsherred og Geopark Odsherred, Morten Egeskov.

Feriepartner Odsherred er Odsherreds største sommerhusudlejningsbureau og ejes af Geopark Odsherred. Alt overskud fra sommerhusudlejningen går til lokale aktiviteter enten i form af projekter i Geopark Odsherred eller ved udlodning til foreninger og lignende.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk