15. oktober 2018
Niels Arnberg og fru Annelise flytter snart til Sorø. Foto Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Niels Arnberg og fru Annelise flytter snart til Sorø. Foto Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til populær provst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til populær provst
Odsherred - 19. november 2017 kl. 18:26
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var trængsel, da Niels Arnberg søndag eftermiddag var i centrum ved sin afskedsreception i Idrætscafeen i Herrestrup. Provsten for Ods og Skippinge Provsti og præsten i Grevinge kvitter sine funktioner den 1. januar 2018. Grevinge Kirke var fyldt til afskedsprædikenen. Og i Idrætscafeen var der taler og sange fra Nykøbing Koret og et gospelkor fra Grevinge.

Naturligvis blev der også holdt en række taler. Peter Fischer-Møller, biskop over Roskilde Stift, fremhævede, at Niels Arnbergs langvarige virke - 36 år som præst, 30 år som provst - nok ikke er noget, man vil se så ofte i fremtiden. Biskoppen kom også ind på Niels Arnbergs velkendte humor, og det samme gjorde formanden for menighedsrådet i Grevinge Sogn, Kisten Schwartz.

- Du har en veludviklet sans for humor, men du ønsker ikke, at underholdning eller den slående bemærkning, der skal være i centrum i kirken, sagde Kirsten Schwartz, der på de proviets menighedsråds vegne overrakte Niels Arnberg blandt andet et rejsekort og en Storm P-bog.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk