14. december 2017
Hvem er Hanne og Bent? Spørgsmålet fik mange til at dele Klaus Bondams opslag om flaskeposten - og måske er mysteriet løst. Foto: Klaus Bondam.
gallery icon

Se billedserie

Hvem er Hanne og Bent? Spørgsmålet fik mange til at dele Klaus Bondams opslag om flaskeposten - og måske er mysteriet løst. Foto: Klaus Bondam.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fandt flaskepost om forlovet par

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fandt flaskepost om forlovet par
Opdateret 24. februar 2016 kl. 20:16
Odsherred - 23. februar 2016 kl. 17:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var et rent tilfælde, at direktør for Cyklistforbundet, Klaus Bondam i weekenden kunne hale et levn fra fortiden ud af en vinflaske. Flasken blev nemlig fundet under oprydning langs krattet ved åen, der løber langs Bondams ejendom i Ulkerup.

- Der var to flasker. En knust og så denne vinflaske med skruelåg fra Irma, som var godt beskidt og så rigtig gammel ud. Og jeg kunne straks se, at der var et brev i flasken, fortæller Klaus Bondam om fundet, som han delte på facebook.

I brevet står der med barnlig skrift »Hanne og Bent er forloverdet« med store bogstaver hen over en tegning af to mennesker omgivet af hjerter. I et hjerte under billedet står navnene Hanne og Bent også.

Klaus Bondam vurderer flaskeposten til at være omkring 20-30 år gammelt.

Opslaget på facebook fik søndag Mikkel Hesse til at reagere. Hans forældre har boet ved Nr. Asmindrup i mange og hedder Hanne og Bent.

- Min mor var på besøg hos mig helt tilfældigt i går (søndag, red.), da jeg blev gjort opmærksom på flaskeposten på facebook, og spurgte hende. Og hun mener nok, at det kan passe, at der er tale om hende og min far, som var forlovede dengang.

Fra sin barndom husker Mikkel Hesse, at naboens drenge Thomas og Niels ligesom han selv ofte sendte flaskeposte med beskeder af sted.

Derfor ringede han til Niels, som han ikke har talt med i 20 år for at høre om det kunne være ham, der var afsender på brevet.

- Han kunne ikke huske lige netop det brev, men huskede at de havde sendte mange flaskeposter af sted med beskeder om venner og naboer dengang, fortæller Mikkel Hesse, der er 90 procent sikker på, at flaskeposten handler om hans forældre.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk