18. september 2021
Nordsjællands Politi har onsdag og torsdag gennemsøgt et sommerhus ved Nykøbing for spor i sagen om drabet på den 43-årige Maria From Jakobsen. Foto: Mariane Nielsen
Nordsjællands Politi har onsdag og torsdag gennemsøgt et sommerhus ved Nykøbing for spor i sagen om drabet på den 43-årige Maria From Jakobsen. Foto: Mariane Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiens sommerhus finkæmmet: Stadig intet lig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiens sommerhus finkæmmet: Stadig intet lig
Odsherred - 19. november 2020 kl. 11:04
Af Helene Nielsen og Marianne Nielsen

Et sommerhus på Vesterled ved Nykøbing blev i går en del af efterforskningen i en formodet drabssag fra Frederikssund, hvor Nordsjællands Politi har anholdt og sigtet en 44-årig mand for drabet på den 43-årige Maria From Jakobsen fra Frederikssund.

arrow Læs også: Drabssagen uden lig: Præst sigtet for at dræbe Maria From

Kvinden er ikke set, siden hun den 26. oktober forlod sit hjem i nedtrykt sindstilstand. Liget er endnu ikke fundet, og manden, som er sigtet i sagen, nægter sig skyldig.

Politiet betragter dog sagen som en drabssag. Ved grundlovsforhøret valgte dommeren at nedlægge navneforbud i sagen. Ifølge dagbladet B.T. har den drabssigtede i tiden efter det formodede drab foretaget søgninger på nettet med relation til blandt andet havdybde, olietønder, selvmord og forsvinden.

Hjemme hos manden har politiet desuden fundet »en større mængde« af de ætsende væsker saltsyre og kaustisk soda, skriver B.T.

I går rykkede politiets teknikere ud til Vesterled ved Nykøbing, hvor området ved et sommerhus blev afspærret, og alle vinduer i sommerhuset, et skur på grunden og en campingvogn blev dækket til med sort plastik.

I morges var politiets teknikere fortsat på stedet. Ifølge Nordvestnyts oplysninger tilhører sommerhuset nære pårørende til Maria From Jakobsen.

Ifølge Maria From Jakobsens Linkedin-profil er hun ansat som psykolog på Holbæk Sygehus.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til sagen fra Nordsjællands Politi, men vicepolitiinspektør og efterforskningsleder i sagen, Lau Lauritzen siger til Ekstra Bladet, at politiet nu også undersøger krematorier som led i drabsefterforsningen.

arrow Drabet uden lig: Bestemt genbrugsplads kan give afgørende spor
17. december 2020 kl. 09:49 Opdateret: kl. 10:15
arrow Drabet uden lig: Politi klar til at sætte navn på sigtet
08. december 2020 kl. 09:40 Opdateret: kl. 09:40
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk