19. oktober 2019
Vig Familieløb er aflyst i år. Der var for få tilmeldte til at Vig Skole ville gennemføre arrangementet, som skolen har stået i spidsen for sammen med Vig Festival siden 2015. Foto: Torben Andersen
Vig Familieløb er aflyst i år. Der var for få tilmeldte til at Vig Skole ville gennemføre arrangementet, som skolen har stået i spidsen for sammen med Vig Festival siden 2015. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familieløbet i Vig aflyst - men ikke droppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familieløbet i Vig aflyst - men ikke droppet
Odsherred - 15. maj 2019 kl. 17:14
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver ikke noget familieløb i Vig den 25. maj - arrangøren valgte i går at aflyse løbet, da kun 15 tilmeldinger var tikket ind i systemet.

- Det kræver jo en del, at arrangere løbet og med så få tilmeldinger, så vi os nødsaget til at aflyse, siger Ib Kristensen, skoleleder på Vig Skole.

Han ønsker ikke at spekulere i, hvorfor så få havde tilmeldt sig, men understreger, at aflysningen i år ikke er lig med, at det ikke kan genopstå næste år.

- Vi håber på, at det kan gennemføres til næste år, ,en i år var der altså for få tilmeldte, siger skolelederen.

Motionsløbet, som Vig Festival og Vig Skole har arrangeret sammen de seneste fire år løb allerede ind i forhindringer, da festivalen for et par uger siden meldte ud, at de havde trukket sig fra parløbet i år.

Begrundelsen havde rod i den containerbrand, som siden marts har givet ekstraordinær travlhed hos de frivillige koordinatorer.

Vig Familieløb har siden begyndelsen i 2015 årligt samlet 250-300 løbere i alle aldre, men i år havde altså kun 15 tilmeldt sig.

Har man tilmeldt sig får man sit deltagergebyr retur i løbet af ugen.

- De får naturligvis deres penge igen. Det er vi allerede i gang med, siger Ib Kristensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk