17. september 2021
En 45-årig mand, har fået forlænget sin varetægtsfængsling på grund af trusler på livet mod tilfældigt forbipasserende i Rørvig.
En 45-årig mand, har fået forlænget sin varetægtsfængsling på grund af trusler på livet mod tilfældigt forbipasserende i Rørvig.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængsling forlænget: Truede folk på livet og kastede flasker efter cyklist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængsling forlænget: Truede folk på livet og kastede flasker efter cyklist
Odsherred - 15. september 2021 kl. 10:54
Af Martin Hoffmann Kønig

Østre Landsret har for anden gang valgt at forlænge varetægtsfængslingen af en 45-årig mand fra Rørvig.

Manden sidder fængslet fordi han er sigtet for igennem en længere periode at have truet tilfældige mennesker på livet i Rørvig, og manden har, ifølge politiet, fået forlænget sin fængsling til den 5.oktober.

Sagen kan beskrives som lidt af en oprejsning til Midt- og Vestsjællands politi, der hele to gange havde forsøgt at få manden fængslet ved Retten i Holbæk, men begge gange afviste dommeren fængsling, og først da anklagemyndigheden kærede byrettens afgørelse til Landsretten, blev sagen vurderet helt anderledes og manden fængslet.

Udover flere trusselssager fra Rørvig, hvor han blandt andet har smidt flasker og sten efter tilfældigt forbipasserende og truet et par med at ville skære halsen over på dem, er han også sigtet for trusler i København.

Tidligere har Københavns Byret afgjort at manden skal mentalundersøges, før en eventuel retssag om trusler kan sættes i gang

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk