24. februar 2020
Retten i Holbæk har idømt en 58-årig mand to års fængsel.
Retten i Holbæk har idømt en 58-årig mand to års fængsel.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængsel for ni tilfælde af krænkelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængsel for ni tilfælde af krænkelser
Odsherred - 18. januar 2020 kl. 12:40
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et anklageskrift med ni anklagepunkter, alle med tilfælde af blufærdighedskrænkelse af mindreårige piger, der enten er blevet fotograferet næsten nøgne eller udsat for forskellige former for blufædighedskrænkelse er ført til, at en 58-årig mand fra Odsherred er blevet idømt to års ubetinget fængsel.

Ifølge Camilla Schouw Broholm, fra Midt- og Vestsjællands politi, var der tale om en tilståelsessag, og udover de to års fængsel fik manden også et fem år langt forbud mod uden politiets tilladelse at lade børn under 18 år tage ophold i hans bolig eller selv at tage ophold hos personer, hvor der opholder sig børn under 18 år, og han fik samtidig forbud imod at få besøg af børn under 18 år, der ikke er ledsaget af en anden voksen person.

Manden blev anholdt lørdag den 27.april 2019 på en adresse i Odsherred, og på hans bopæl fandt politiet et billede af seksuel karakter af manden sammen med en uidentificeret mindreårig pige.

Da manden har fået en straf på to års ubetinget fængsel, så ville Nordvestnyt som udgangspunkt nævne navnet på den dømte mand. Af hensyn til de forurettede undlader vi at skrive hans navn i denne sag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk