17. oktober 2021
Geo Kovacs havde den største fest med at klatre rundt på de voksne, som fik strukket og strakt alle muskler og led.          Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Geo Kovacs havde den største fest med at klatre rundt på de voksne, som fik strukket og strakt alle muskler og led. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fælles grin er god motion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fælles grin er god motion
Odsherred - 18. september 2021 kl. 10:32
Af Pia Larsen

- Det går ud på at have det sjovt sammen som familie og på at få større kendskab til kroppen, hvad den kan - alene og i samspil med andre, siger yogainstruktør Heidi Hultgreen.

Hun har taget initiativ til at starte familieyoga op i Hørve, for som hun siger: Der er ikke ret mange aktiviteter, hele familien kan gå til sammen.

- Det gør mange ting lidt nemmere, hvis man kan følges ad i stedet for, at alle skal køres fire forskellige steder hen. Jeg ville ønske, jeg havde haft sådan et tilbud, da mine børn var yngre, så nu har jeg lavet det, siger hun.

Muskler bliver bygget op og strukket ud og smidigheden bliver udfordret, mens man griner rigtig meget.

Geo på fire år havde en fest og både hans mor og far er enige om, at de i hvert fald vil være med igen fremover.

- Geo er en rimelig aktiv dreng, så vi tænkte, det kunne være godt. Vi var lidt bekymrede for, om han kunne være med, fordi der er så meget gang i ham, men det er bare gået så fint, siger mor Mari Kovacs, som også selv fik sved på panden - fysisk men også over, hvor stiv hun selv var blevet i sin voksenkrop.

Alle er velkommen til at være med på Friskolen hver torsdag klokken 17 til 18. Børn under 9 år skal dog være i følge med en voksen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk