29. september 2021
Jitterbug-danserne var i aktion til Pharrell Williams hit-baser »Happy«, der fik en ordentlig omgang horn og slagtøj fra de orange-klædte musikere. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Jitterbug-danserne var i aktion til Pharrell Williams hit-baser »Happy«, der fik en ordentlig omgang horn og slagtøj fra de orange-klædte musikere. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et missil af en festival-åbning: Jitterbug på vejen i Lumsås

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et missil af en festival-åbning: Jitterbug på vejen i Lumsås
Odsherred - 30. juli 2021 kl. 16:03
Af Stefan Andreasen

Copenhagen Showband var fredag det helt store tilløbsstykke i Lumsås og sørgede for, at Lumsås Festival blev blæst, sunget og danset muntert og livsbekræftende i gang med streetparade gennem byen og koncert foran gadekæret.

Biler blev dirigeret, mens der blev spillet og danset på Oddenvejs ene kørebane.

»Ved landsbyens gadekær« var ikke på programmet, men der var ungdom og kærlighed til musik på spil i Pharrell Williams hit-baser »Happy«, der fik en ordentlig omgang horn og slagtøj fra de orangeklædte musikere, med to sousafon-spillere til at levere dybeste kælder-toner og jitterbug-dansere i aktion.

Publikum stod opmarcheret på fortovet på modsatte side af Oddenvej - foran EDC-mægleren - og klappede i takt og sang »because I'm happy«.

Børnene dansede til de glade toner, og forældre og bedsteforældre vuggede med og filmede med mobiltelefoner.

Aristocats-klassikeren »Everybody wants to be a cat« bød op til en standard-dans på kørebanen, med bilerne dirigeret tæt forbi de to dansere.

Publikum fik også herlige swing-versoner af Stevie Wonders »Sir Duke«, Alphabeats »10000 Nights of Thunder«, Robbie Williams' »Let Me Entertain You« og et Bruno Mars-medley.

Leif Egholm (S), medlem af kultur- og folkeoplysningsudvalget, holdt åbningstalen foran gadekæret og opremsede festivalens aktiviteter, blandt andet ponyridning, brandbiler, pileflet, keramik, vandfodbold, loppemarked og møllebesøg.

Lumsås Festival fortsætter lørdag den 31. juli.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk