4. juni 2020
Naturvejleder Jakob Walløe Hansen, med hovedet af en flået ræv.
gallery icon

Se billedserie

Naturvejleder Jakob Walløe Hansen, med hovedet af en flået ræv.
Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et lille marked for årets høst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et lille marked for årets høst
Odsherred - 16. oktober 2019 kl. 19:17
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På gågaden i Nykøbing blev Store Torv tirsdag omdannet til lille høstmarked med rig mulighed for at fingrene i friske, lokale råvarer. Det skete i anledning af efterårsferiens fokus på egnens råvarer - ikke mindst de helt nykårede Grand Cru gulerødder af sorten Bolero fra Almegård og Grand Cru kartofler af sorten Alexandra fra Slotsgaarden.

Bolero-avler Jens Møller Olsen serverede selv sin vinder-rod ovnbagt en halv time og smurt i olie og drysset med rosmarin, mens Alexandra-avler Anders Biltoft Kristensen langede pose efter pose med kartofler over disken og fik en snak kunderne om mandagens Grand Cru-kåringer på Audebo Pumpestation.

Nåede man ikke forbi Algade-markedet vil både gulerødder og kartofler være at finde i flere Dagli'- og Superbrugser i Odsherred fra onsdag.

Men der var også andet end grøntsager på menuen på Høstmarkedet. Geopark Odsherreds to naturvejledere havde nemlig været på jagt i forsøget på at nedlægge et rådyr. Det glippede dog, så de måtte i stedet finde en ung Mikkel Ræv frem af gemmerne, som så kunne give forbipasserende en lærerigt stund.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk