12. december 2017
Egebjerg er blevet et hit blandt tilflyttere. Foto: Helene MacCormac
Egebjerg er blevet et hit blandt tilflyttere. Foto: Helene MacCormac
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et enkelt hus til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et enkelt hus til salg
Odsherred - 21. april 2017 kl. 16:57
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om ejendomsmæglere lever af, at sælge huse, så ser Nybolig-mægler i Odsherred, Mikkel Henriksen, det som et positivt tegn, at der for tiden i byen Egebjerg er en mangel på ejendomme, som er til salg.

- Vi oplever helt sikkert en større interesse og oplever et stigende antal kunder fra andre kommuner, som specifikt efterspørger huse til salg i Egebjergområdet, siger Mikkel Henriksen.

Mens man i andre landsbyer i Odsherred ser til-salg-skilte i villakvarterene, er der langt mellem dem i Egebjerg. På den landsdækkende boligportal, Boliga.dk, hvor størsteparten af alle boliger til salg er registreret, var der fredag blot en enkelt villa til salg i Egebjerg by - og den har kun været til salg i en uges tid.

- Vi oplever, at der nu er flere potentielle huskøbere til ejendomme i Egebjergområdet, end der er ejendomme til salg. Tidligere har det været omvendt, fortæller Mikkel Henriksen.

Han mener den stigende interesse er de lokale borgeres fortjeneste.

- De kæmper for at holde liv i landsbyen. Arbejder for at få et fjernvarmeværk og støtter den lokale købmand. For folk i Odsherred, er det måske ikke så usædvanligt, men folk fra København, Roskilde eller andre kommuner, vil meget gerne købe sig en andel i sådan et fællesskab. Derfor er Egebjerg noget særligt, siger Mikkel Henriksen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk