22. september 2021
Den står på swingende jazz, smukke ballader og svedig blues og funk, når Miriam Mandipira ruller sig vokalt ud i front for kvartetten Mandipira/Lauritsen/Gade/Svendsen i Anneberg Kulturpark. PR-foto
Den står på swingende jazz, smukke ballader og svedig blues og funk, når Miriam Mandipira ruller sig vokalt ud i front for kvartetten Mandipira/Lauritsen/Gade/Svendsen i Anneberg Kulturpark. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu et diva-navn er på plads i ny koncert-række

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu et diva-navn er på plads i ny koncert-række
Odsherred - 28. juli 2021 kl. 20:30
Af Stefan Andreasen

Anneberg Kulturpark i Nykøbing Sjælland er nu klar til at offentliggøre det andet diva-navn i den kommende koncertrække med store, danske jazz-sangerinder.

Søndag den 29. august kl. 13 står den på swingende jazz, smukke ballader og svedig blues og funk, når Miriam Mandipira, med rødder i Zimbabwe, ruller sig vokalt ud i front for kvartetten Mandipira/Lauritsen/Gade/Svendsen.

Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har Miriam Mandipirun sunget sig ind i danskernes hjerter, og der venter publikum en oplevelse af international karat.

Med sig har hun Kjeld Lauritsen, der spiller på sit store Hammond-orgel med fodpedaler og roterende Leslie-højttaler og blandt andet er kendt for sit samarbejde med saxofonisten Bob Rockwell i The Organizers.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i Kjeld Lauritsens hammond-projekter, er én af landets mest efterspurgte danske guitarister og spiller blandt andet i DR Big Band.

På trommer medvirker Andreas Svendsen, der trods sin unge alder leverer eminent trommespil.

I den kommende jazz-diva koncertrække har Anneberg Kulturpark allerede afsløret den internationalt anerkendte jazz-sangerinde Sinne Eeg og hendes kvartet, der giver koncert den 15. august.

Med sig har Signe Eeg pianisten Jacob Christoffersen, Lennart Ginman på bas og Zoltan Csörz, trommer.

Med diva-koncertrækken vil direktør Gitte Klausen, Anneberg Kulturpark, rette fokus på de store kvindelige jazz-kunstnere i Danmark.

Slots- og Kulturstyrelsens aktivitetspulje til kulturaktiviteter under corona-epidemien giver 118.000 kr. i støtte til de fire diva-koncerter.

Alle koncerter skal være afviklet inden udgangen af august, så lige nu er der travlhed med at få divaer og datoer til at gå op i en højere enhed til de to sidste koncerter.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk