17. maj 2021
En 42-årig mand bliver i eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for at have deltaget i et voldeligt overfald i Nykøbing.
En 42-årig mand bliver i eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for at have deltaget i et voldeligt overfald i Nykøbing.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Truede med skydevåben i sag om jalousi-vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Truede med skydevåben i sag om jalousi-vold
Opdateret 13. april 2021 kl. 16:13
Odsherred - 13. april 2021 kl. 12:59
Af Martin Hoffmann Kønig

Endnu en mand er anholdt grov voldssag fra Odsherred.

arrow Læs også: Fængslet i sag om jalousivold

Det drejer sig om en 42-årig mand, der er blevet anholdt i sit hjem i Nr. Asmindrup, og som fremstilles i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. Her vil han blive sigtet for at have deltaget i en grov voldssag fra den 13.marts, hvor flere mænd overfaldt og udøvede grov vold mod en 38-årig mand fra Vig.

I forvejen har en 35-årig mand været fængslet i sagen siden den 14.marts, foreløbig til den 4.maj, og angiveligt er der tale om et jalousirelateret overfald, men politiet er sparsomme med oplysninger i sagen, fordi der stadig er formodede medgerningsmænd på fri fod, og derfor forventes dagens retsmøde at blive holdt for lukkede døre.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, men før dørene blev lukket, kom det frem, at den anholdte blandt andet er sigtet for at have truet den 38-årige med et skydevåben.

Det er tidligere kommet frem, at politiet mener, at den 35-årige, formentlig sammen med tre andre, den 13.marts opsøgte den 38-årige på en adresse i Nykøbing, hvor de udøvede grov vold mod ham.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk