22. september 2021
Der er målt ud og banket skelpæle i jorden, som kontrolleres endeligt onsdag, og gravemaskinen holder klar.     Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Der er målt ud og banket skelpæle i jorden, som kontrolleres endeligt onsdag, og gravemaskinen holder klar. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig lykkedes det at skaffe alle pengene: Ny kunstgræsbane på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig lykkedes det at skaffe alle pengene: Ny kunstgræsbane på vej
Odsherred - 28. juli 2021 kl. 20:39
Af Stefan Andreasen

Der er målt ud, banket skelpæle i jorden, som blev endeligt kontrolleret onsdag, og gravemaskinen holder klar.

Måske allerede i denne uge begynder arbejdet med at skrælle græs- og muld af FK Odsherreds bane kaldet Højbanen i Vig, så der kan anlægges en ny kunstgræsbane.

- Det er et længe ønsket projekt, der nu kan gå i gang. Vi har arbejdet med det i 8-10 år. Vi har holdt mange møder og brugt rigtigt mange timer. Vi har haft forskellige projekter; søgt fonde uden held.

- Endelig er det lykkedes at skaffe den fulde finansiering, siger Torben Møller, tidligere formand for FK Odsherred.

Han er formand for et nyoprettet kunstbane-driftsselskab.

Vig Festivals fond - Vig Fonden - der kan søges af moderforeningerne bag festivalen, støtter kunstgræsbanen med 2,5 mio. kr., og Odsherred Kommune giver 1,2 mio. kr. fra puljen til kunstgræsbaner, og det glæder formanden.

Dertil kommer 700.000 kr. fra FK Odsherred.

Når der er skrællet jord af den gamle fodboldbane, skal der etableres et underlag med forskellige slags sten og grus, et lag afretnings-grus og en membran, inden kunstgræsset lægges ud og fastgøres.

For at minimere slidtage og undgå frost på banen lægges sand og gummi-granulat ud, som skal vedligeholdes jævnligt med en lille traktor med et slæbe-net efter.

Torben Møller glæder sig over, at det er lykkedes FK Odsherred og de andre klubber at nå til enighed om fordelingen af kommunens kunstgræs-midler.

- Vi får nu en kunstgræsbane i det nordlige Odsherred, som lever op til de gældende standarder. Det vil give væsentligt bedre betingelser for træning og kampe hele året, siger Torben Møller.

Banen forsynes også med et nyt, moderne lysanlæg.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk