11. december 2019
Kastanielys - nu med skilt. Foto: Niels Sørensen
Kastanielys - nu med skilt. Foto: Niels Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig efter 19 år - nu med skilt til butikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig efter 19 år - nu med skilt til butikken
Odsherred - 22. juli 2019 kl. 09:58
Af Niels Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Lys, livsstil og lækkerier« er sloganet for butikken Kastanielys, der ligger på Vestervang på Odden. Og det er et ganske passende slogan, da det er, hvad man finder i det lyse, ordnede butikslokale. Der er alle de gode, lokale råvarer og produkter, man kunne tænke sig, og de suppleres op med lækkerier udefra.

Skulle indehaver Rikke Eriksen dog overveje at få nyt slogan, kunne det være: »Kastanielys - nu med skilt«. For efter hele 19 års kamp med Vejdirektoratet har butikken fået et vejskilt på hjørnet af Oddenvej og Vestervangsvej, der siger "Kastanielys 1". At der så næppe er mere end et par hundrede meter fra skiltet til butikken, betyder ikke noget.

- Det er jo svært at måle, om det kommer til at virke, men al reklame er jo god reklame, og vi er i hvert fald glade for, det endelig, endelig lykkedes, siger Rikke Eriksen.

Det er under alle omstændigheder travle dage hos Kastanielys.

- Sommeren er indtil videre gået rigtig godt. Vi har jo lidt gråvejr, og folk bliver ikke på stranden, så vi har rigtig mange børn, der kommer og dypper lys, konstaterer Rikke Eriksen.

Hun er i færd med at åbne for dagen sammen med den sommeransatte Anna Petersen, som bor i Havnebyen og skal i 8. klasse på Højby Skole efter ferien.

- Jeg er altid kommet her meget, og jeg har altid vidst, jeg ville arbejde her, siger hun med et smil, før arbejdsdagens første rykind begynder.

For der er travlt i Kastanielys - nu med skilt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk