15. december 2017
Særligt træer ved Rørvigvej og Odsherredvej vækker opsigt på Facebook.  Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Særligt træer ved Rørvigvej og Odsherredvej vækker opsigt på Facebook. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En kontant og billig studsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kontant og billig studsning
Odsherred - 20. april 2017 kl. 18:21
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Facebook er der mange forargede opslag om den beskæring, som buske og træer bliver udsat for langs Odsherredvej og indfaldsvejene til Nykøbing. Medlem af Odsherred Byråd Allan Andersen (S) ryster på hovedet over beskæringen af nogle træer mellem Rørvigvej-Fanøvej-Odsherredvej.

- Det ser rædselsfuldt ud. Jeg har bedt om, at administrationen forklarer offentligheden, hvad indsatsen skal nytte. Som jeg forstår det, er det den billigste måde at gøre det på inden for den økonomiske ramme, der er. Men jeg er omvendt også nødt til at sige, at jeg hellere vil have en bedre ældrepleje end flotte træer, siger Allan Andersen, som er tilfreds med, at små buske flishugges.

Formand for miljø- og klimaudvalget Morten Egeskov (V) havde gerne set, at arbejdet først var blevet sat i gang efter påsken - af hensyn til de mange turister i Odsherred.

- Arbejdet er gjort forskriftsmæssigt, men det ser ikke kønt ud nu. Det bliver pænere, når der kommer blade på. Vi tager ud og får rettet det værste op med håndkraft. Hvis man skulle gøre det pænt og ordentligt, så ville det koste otte mio. kr., eller 50 gange mere end i dag, siger Morten Egeskov.

HedeDanmark løser opgaven for kommunen. Selskabets kommunikationsdirektør, Anders Lehmann, oplyser, at man har en god dialog med kommunen om sagen. Han forventer, at man om et par dage vil finde ud af, der skal justeres i arbejdet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk