25. maj 2019
Endnu er den store scene lidt flad i det. Men stille og roligt rejser en festival sig og snart er den klar til tre dages musikfest i Vig. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Endnu er den store scene lidt flad i det. Men stille og roligt rejser en festival sig og snart er den klar til tre dages musikfest i Vig. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En festival gør klar til musikbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En festival gør klar til musikbrag
Odsherred - 11. juli 2018 kl. 12:54
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om godt og vel et døgns tid sættes strømmen for alvor til i Vig, når tre dages festival skruer op for lyden, åbner fadølshanerne og tennisklubben langer de første flæskestegssandswiches over disken til de sultne.

Tirsdag eftermiddag begyndte campingvognene at trille ind på campingområdet, hvor VigWam-telte allerede havde slået teltpløkkerne i den knastørre stubmark.

Festivalgæsterne har i særlig grad efterlyst mere strøm, og det har de fået. Faktisk har festivalen i år også strømpladser på Camp Sydney udover Camp Rom.

Mens campingisterne trillede på plads, svedte de frivillige bravt i varmen med at rigge boder og scener til mens andre sørgede for bespisning af de frivillige.

- Vi er faktisk ret godt med. Det går stille og roligt som det skal, lyder det fra en tilsyneladende afslappet Ole Larsen, der for andet år står i spidsen som formand for Vig Festival.

Eneste udfordring i opstillingsfasen har været håndteringen af tørken.

- Man vil blandt andet opleve, at vagter har brandsprøjter på ryggen. Vi vander også selv - det vil vi jo langt hellere end at det kommer ovenfra, smiler han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk