21. november 2018
Eleverne havde to timer sammen med en mentor, en universitetsstuderende, inden de skulle præsentere deres projekt »Visuelt Vand« for dommerpanelet i Trondhjem. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Eleverne havde to timer sammen med en mentor, en universitetsstuderende, inden de skulle præsentere deres projekt »Visuelt Vand« for dommerpanelet i Trondhjem. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elevernes vand-app var lige lokal for nordmændene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elevernes vand-app var lige lokal for nordmændene
Odsherred - 13. februar 2018 kl. 06:36
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

11 elever fra Nordskolens afdeling Højbys science-linje præsenterede mandag deres projekt om forbrugervenlig mærkning af fødevarers vandforbrug via en app og QR-koder for dommerpanelet i Scandinavian Innovation Award i norske Trondhjem.

I Danmark kunne kammeraterne følge med via livestreaming på Facebook, og se de 11 elever leverede en flot præsentation af deres ide om visuelt vand.

- De har leveret en eminent indsats. Bare fra vi øvede med dem i aftes og med de to timer med en mentor før præsentationen, havde de rykket sig meget, fortæller afdelingsleder i Højby Peter Holm, der sammen med faglærer Allan Søndergaard var taget med eleverne til Norge.

Det blev en svensk skole, der vandt og nu får tilbuddet om en tur til USA, blandt andet fordi deres ide blev præsenteret med fokus på det globale potentiale.

- Der blev vores nok lidt for lokalt, fordi vi tog udgangspunkt i Geopark Odsherred og vandforbruget omkring grøntsagerne på Lammefjorden. Men så ved vi det til næste gang, vurderede Peter Holm efterfølgende.

Eleverne returnerer til Danmark i dag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk