27. september 2020
Gæsterne til lørdagens koncert i Helene Haven i Højby i Odsherred får Gasolin-coverbandet Munch & Broderskabet oven i hatten som opvarmning for Stig & Vennerne. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Gæsterne til lørdagens koncert i Helene Haven i Højby i Odsherred får Gasolin-coverbandet Munch & Broderskabet oven i hatten som opvarmning for Stig & Vennerne. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstra krudt til den sidste sid-ned-koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstra krudt til den sidste sid-ned-koncert
Odsherred - 13. august 2020 kl. 17:35
Af Stefan Andreasen

Lørdag den 15. august slutter koncertsæsonen for nystiftede Musik & Kultur i Odsherred i det nystartede Helene Haven, den gamle fodboldbane på Stårupvej i Højby, og det bliver med sid-ned-koncert med Bamses Venner-projektet Stig & Vennerne, vokalt anført af Stig Rossen.

Formand for Musik & Kultur i Odsherred, Anders Munch, er også frontmand i Gasolin- og Kim Larsen-coverbandet Munch & Broderskabet, og dem kommer koncertgængerne også til at høre en masse til lørdag.

- Jeg ringede jo lige til Stig & Vennerne og spurgte, om mit lille band Munch & Broderskabet måtte spille opvarmning, og det sagde de med det samme ja til, fortæller Anders Munch.

- Så klokken 18.50 starter Munch & Broderskabet med en akustisk koncert med Kim Larsens sangskat, krydret med vore egne numre, fortæller frontmanden.

Klokken 20 går Stig & Vennerne så på scenen og spiller to sæt.

- Så publikum får virkelig én på opleveren. Helene Haven slutter af med et brag af en koncert. Vi siger tak for en fantastisk første sommer i Odsherred, siger Anders Munch.

Der er stadig få billetter tilbage til dobbeltkoncerten.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk