17. april 2021
Kommunen har endnu ikke hørt fra Falck om kommunens reviderede og nedskalerede plan for teststeder kan accepteres. Foto: Marianne Nielsen
Kommunen har endnu ikke hørt fra Falck om kommunens reviderede og nedskalerede plan for teststeder kan accepteres. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlyser afklaring om flere teststeder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlyser afklaring om flere teststeder
Odsherred - 06. marts 2021 kl. 19:49
Af Marianne Nielsen

Tidligere i dag kunne Holbæk Kommune melde ud til borgerne, at de nu kan blive kviktestet fire steder i kommunen ud over testcentret i Holbæk nogle dage om ugen. Men i Odsherred venter man fortsat på at kunne give samme melding til borgerne.

arrow Læs også: Åbner vaccinationscenter i Odsherred

- Vi fik besked på at lave et fintmasket net at teststeder, og har arbejdet på det i to uger. I starten af ugen meldte en plan tilbage til Falck med teststeder på to dage om ugen på Odden, tre halve dage i Nykøbing, i to dage Vig og to dage Hørve, og det forventede vi egentlig, at vi kunne få en afklaring på, så vi kunne komme ud og kigge på faciliteterne. Men vi har i går fået svar retur fra Falck, at de ikke kunne overskue så mange teststeder, og at de kun ville køre til Vig og Nykøbing, fortæller borgmester Thomas Adelskov (S).

Den tilbagemelding faldt mildest talt ikke i god jord på borgmesterkontoret.

- Vi har svaret, at det synes vi simpelthen ikke giver nogen mening. Vi blev stillet i udsigt, at vi havde syv dage, og vi synes det giver mening at få spredt teststederne, så folk har det nært og kan blive testet to gange om ugen. Vi synes ikke at Vig og Nykøbing er oplagt til at få det spredt, så vi pegede i stedet på Odden og Hørve, uddyber Thomas Adelskov.

Om Falck vil gå med på den løsning, blæser endnu i vinden.

- Vi er overraskede over at det vi var blevet stillet i udsigt, ikke bliver opfyldt, og vi håber de kommer til fornuft, men vi afventer endnu deres svar, siger han.

arrow Kvikteststed holder lørdagsåbent
26. februar 2021 kl. 15:23 Opdateret: kl. 15:23
arrow Fintmasket test-setup skal bane vejen for genåbning
24. februar 2021 kl. 11:19 Opdateret: kl. 10:52
arrow Kommune: Godt fra start med kviktest
18. februar 2021 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk