2. juli 2020
Den agterudsejlede pianist Jønne (Mads Strandgaard), der var lovet plads i Stig Rossens jule-crew og nu er strandet på Funny Beach. PR-foto: Lars Wahl
gallery icon

Se billedserie

Den agterudsejlede pianist Jønne (Mads Strandgaard), der var lovet plads i Stig Rossens jule-crew og nu er strandet på Funny Beach. PR-foto: Lars Wahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterladt på Funny Beach: Stig Rossen-drillerier i skørt teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterladt på Funny Beach: Stig Rossen-drillerier i skørt teater
Odsherred - 12. november 2019 kl. 16:54
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 24. november til 20. december drager Stig Rossen og hans orkester på landsdækkende turné med »Årets julekoncert«; men i Odsherred Teaters skrupskøre jule-banko-varieté (premiere torsdag den 14. november på teatret i Nykøbing Sj.), afsløres det, at Rossens pianist Jønne (spillet af Mads Strandgaard), der var blevet lovet en plads på jule-turnéen, er blevet efterladt nede sydpå på Funny Beach.

Hele banko-varietéen er i år »fløjet« til netop Funny Beach.

- Stig Rossen er jo indbegrebet af jul og julekoncerter og klart det danske svar på soul-sangeren Berry White, så selvfølgelig har der været »Stig Rossen Night« nede på Funny Beach. Bagefter bliver hans pianist Jønne så bare ladt i stikken på Funny Beach; sejlet agterud, som sørøverne kaldte det i gamle dage.

- Skuffet sidder Jønne tilbage og spiller i varietéen - dag efter dag, siger instruktør Leiv Arne Kjøllmoen med et grin.

I forestillingen medvirker skuespillerne Christiane Bjørg Nielsen, Mei Oulund og Henrik Ipsen og pianist Mads Strandgaard.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk