21. januar 2021
Ulstrup Efterskole er lukket, og flere forældre angriber skoleledelsen for ikke at have taget vare på elevernes fremtid.
Ulstrup Efterskole er lukket, og flere forældre angriber skoleledelsen for ikke at have taget vare på elevernes fremtid.
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter skolekrak: Forældre og elever må klare sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter skolekrak: Forældre og elever må klare sig selv
Odsherred - 03. december 2020 kl. 17:48
Af Martin Hoffmann Kønig

Ann West var skoleleder på Ulstrup efterskole i 18 år, og hun gik på pension i august måned, og hun undrer sig over, at skolen lukkede så pludseligt.

»Der er stor søgning til specialefterskoler, så der er også plads til Ulstrup. Jeg ved ikke, hvad der er sket, men jeg begræd det, da eleverne blev sendt hjem i fredags. Vi har da haft et par år med stort elevfrafald, men der var ikke noget, der indikerede, at skolen måtte lukke,« siger hun.

Skolens ledelse har flere gange sagt, at alle elever er hjulpet videre i nye skoletilbud, men det billede kan hverken Katja Albrecht eller Martin Lauren genkende. De har begge sønner på skolen, og de er ikke imponerede over skoleledelsens ageren.

»De siger, at de har hjulpet eleverne videre. Det passer bare ikke. Min søn ikke fået nogen hjælp, og ikke engang hans sagsbehandler er blevet informeret, og skolen har hverken lavet elevplaner eller evalueringer på eleverne,« siger Katja Albrecht og hun bakkes op af Martin Lauren.

»Min søn har ingen hjælp fået fra Ulstrup, og vi har aldrig set skyggen af hverken elevplaner eller evalueringer. Det eneste vi fik var en mail om, at skolen lukkede, og at vi skulle hente vores børn. Min søn var ellers utrolig glad for at være der, og han går nu bare herhjemme og er ked af det. Han er helt nede i kulkælderen og det presser ham meget, at han på den måde mistede den skole og de venner han var så glad for,« siger han.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk