24. januar 2021
Borgmester Thomas Adelskov blev mandag aften enig med sine budgetpartnere om, at bremsen hugges i bund fsva. anlægsprojekter i Odsherred.
Borgmester Thomas Adelskov blev mandag aften enig med sine budgetpartnere om, at bremsen hugges i bund fsva. anlægsprojekter i Odsherred.
Foto: Photographer Bjarke MacCarthy
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter regnefejl: Fuld stop for anlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter regnefejl: Fuld stop for anlæg
Odsherred - 19. februar 2019 kl. 12:57
Af Martin Hoffmann Kønig

Olafur Eliasson projektet ved Dragsholm Slot, lån til kunststofbane i Vig, kunststofbane i Fårevejle, handicappuljen, SMS-låse på offentlige toiletter og ikke mindst det planlagte cykelstiprojekt på Tuborgvej ved Fårevejle.

arrow Læs også: Psykiatriske væresteder rammes af regnefejl

Alle ting, der nu ligger i puljen af anlæg i Odsherred Kommune, der ikke bliver til noget selvom de var planlagt. I hvert fald ikke foreløbig.

Det besluttede gruppeformændene fra Venstre. SF, Radikale, Odsherredlisten, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti i Odsherred Kommune på et møde mandag aften.

Projekterne er blot en del af de mange anlægsprojekter, der nu er bremset på grund af en regnefejl på 30 mio. kroner, men ifølge borgmester, Thomas Adelskov (S), betyder det ikke, at projekterne for altid er lagt i stopposen.

»I praksis har vi valgt at stoppe alle de anlægsprojekter, som vi ikke er kontraktbundet til. Men alle de anlægsprojekter vi har været nødt til at lukke for nu er i spil, når kommunens likviditet igen er rettet op og ved næste års budgetforhandlinger,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Gruppeformændene fra alle byrådets partier, minus Enhedslisten, valgte dog at frede 300.000 kroner til landsbymakeover som administrationen ellers havde foreslået droppet, og borgmesteren kan også se et lyspunkt mere.

»Vi fastholder renovering af vores folkeskoler for over 14 mio. kroner.«

arrow Kommune skal lære af sine regnefejl
21. februar 2019 kl. 08:27 Opdateret: kl. 08:27
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk