13. juli 2020
Vig Tuske- og Kræmmermarked er ramt af massiv oversvømmelse efter fredagens regnskyl, men torvemester Søren Helbo prøver at tage situationen med humor. - Vi kan jo sætte nogle kanoer ind, så folk kan sejle imellem rækkerne, siger han med et smil. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Vig Tuske- og Kræmmermarked er ramt af massiv oversvømmelse efter fredagens regnskyl, men torvemester Søren Helbo prøver at tage situationen med humor. - Vi kan jo sætte nogle kanoer ind, så folk kan sejle imellem rækkerne, siger han med et smil. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter massivt regnskyl: Vig Markedet - nu med vandland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter massivt regnskyl: Vig Markedet - nu med vandland
Odsherred - 12. oktober 2019 kl. 15:00
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredagens skybruds-agtige regnvejr gik hårdt ud over Vig Tuske- og Kræmmermarked, hvor der efter regnens hærgen opstod en stor oversvømmelse på en del af markedespladsen.

- Der er tilsyneladende en kommunal kolak-ledning, der er stoppet et sted, så alt det regnvand, der samlede sig i vores mose, ikke kan komme andre steder hen end ud over åens bredder, og derfor står en del af vores kræmmerplads under vand, forklarer torvemester og kasserer Søren Helbo fra foreningen bag Vig Tuske- og Kræmmermarked.

Oversvømmelsen var tæt på at aflyse lørdagens kræmmermarked, men arrangørerne valget at gennemføre.

- Vi havde problemer med nogle få køretøjer, der skulle trækkes fri, og vi måtte rykke hen til de steder på pladsen, hvor der er tørt. Vi håber selvfølgelig, at vi når at få ordnet problemet med kloaken inden på onsdag, hvor vi har kræmmermarked igen, og på lørdag, hvor vi både har kræmmermarked og uddeling af penge til foreningerne, siger Søren Helbo.

- Ligeså snart vi får åbnet for kloaken, vil vandet forsvinde hurtigt. Vi tror på, at det lykkes at blive klar til på onsdag, og prøver at tage det fra den humoristiske side. Så vi siger til folk, at nu har vi kræmmermarked med eget vandland. Og vi foreslår at sætte nogle kanoer i vandet, så man kan sejle imellem rækkerne.

- Langt de fleste har heldigvis taget det humoristisk. Og de kræmmere, som har reserveret pladser, der står under vand nu, får selvfølgelig deres penge tilbage, hvis det ikke lykkes at få vandet væk til de næste markeder, siger Søren Helbo.

Markedets nye sø gav anledning til meget snak, fotografering og trækken på smilebåndet blandt markedsgæsterne lørdag.

- Man kunne jo lave en put & take-sø, lød et forslag fra én af gæsterne.

En dreng i gummistøvler var hurtig til at udnytte den nye sø til en soppe-tur.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk