20. september 2021
Flaskecontainere, med bjerge af tomme flasker omkring sig, kunne opleves flere steder i Odsherred i sidste uge. Her på Rørvigvej i Nykøbing. Foto: Torben Andersen
Flaskecontainere, med bjerge af tomme flasker omkring sig, kunne opleves flere steder i Odsherred i sidste uge. Her på Rørvigvej i Nykøbing. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter flaskekaos: Nu bliver flaskebjergene hentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter flaskekaos: Nu bliver flaskebjergene hentet
Odsherred - 03. august 2021 kl. 07:29
Af Marianne Nielsen

Flere steder har borgere noteret sig, at kommunens kuber til tomme flasker ikke har kunnet klare den store mængde flasker, som borgere og sommergæster har tømt i ugens løb. Det har vakt megen furore på sociale medier, hvor billeder af flaskebjerge omkring kuberne har fået sindene i kog - også hos visse politikere, som kaldte synet for pinligt.

Ifølge Odsherred Kommune har firmaet, som har kontrakten på tømning af kuberne, har været ramt af uheld, da de både har haft nedbrud af en bil, samt manglet mandskab til at tømme kuberne.

Men nu skulle der være en hjælp på vej. I et opslag på facebook oplyser Odsherred Kommune, at firmaet har nu udarbejdet en kriseplan, der betyder at de fra tirsdag den 3/8-2021 genoptager tømningen af kuberne.

De vil starte de mest kritiske steder, og vil også rydde op omkring kuberne. De forventer, at forholdene vil være normaliseret i slutningen af ugen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk