15. oktober 2019
Gurli og Leif Lorentz bor indtil videre i en lånebolig i Nykøbing, men snart kan de flytte i et nyt permanent hjem. Foto: Martin Hoffmann Kønig
Gurli og Leif Lorentz bor indtil videre i en lånebolig i Nykøbing, men snart kan de flytte i et nyt permanent hjem. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter branden er nyt hus i sigte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter branden er nyt hus i sigte
Odsherred - 25. april 2019 kl. 14:37
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Leif Lorentz var i mere end 30 år beredskabschef i Odsherred Kommune, og det var ham der den ene gang efter den anden måtte hjælpe og trøste, når folk havde mistet deres hjem i en brand.

arrow Læs også: To hunde døde da brandchefens hus brændte

Noget han kunne forholde sig til professionelt gennem alle årene, men den 22.marts klokken 17.30 blev oplevelsen særdeles personlig, da han og hustruen Gurlis hus i Dianalund nedbrændte efter han havde glemt at slukke en kogeplade.

Siden har parret, der er 82 og 86 år, boet i en lånebolig i Nykøbing, men i går skrev de under på en ny permanent bolig i Digterparken i Nykøbing, og det glæder Gurli Lorentz sig over.

»Vi har simpelthen fået så god hjælp fra vores forsikringsselskab hos Nykredit, der har hjulpet os hele vejen igennem, og nu har vi kunne skrive under på en købsaftale med et hus i Nykøbing. Det er en ètplansbolig med et par værelser og to badeværelser, og det bliver dejligt. For selv om vi er taknemmelige for at kunne låne denne her bolig vi er i nu, så kan jeg ikke komme ret godt rundt fordi jeg sidder i kørestol,« siger hun til avisen.

I Dianalund havde parret en lejer, der ikke var forsikret og selvom han kom frelst fra branden, så mistede han alt, og det nager Gurli Lorentz.

»Han var sådan en god lejer, men i det nye hus har vi desværre ikke mulighed for at have en lejer. Men jeg tænker da meget og tit på, hvordan det skal gå ham, for han har altid hjulpet os meget,« siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk