15. juli 2020
Rosemarie Mosbæk er tilbage som hovedfiguren Asta i anden sæson af »Doggystyle« der sendes fra søndag. Foto: Valdemar Cold Winge Leisner
gallery icon

Se billedserie

Rosemarie Mosbæk er tilbage som hovedfiguren Asta i anden sæson af »Doggystyle« der sendes fra søndag. Foto: Valdemar Cold Winge Leisner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Doggystyle 2: Længere afsnit med plads til dramaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Doggystyle 2: Længere afsnit med plads til dramaet
Odsherred - 12. oktober 2019 kl. 16:15
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ungdomsserien »Doggystyle«, skrevet og instrueret af Anna Emma Haudal fra Odsherred, der nu vender tilbage med anden sæson - søndag den 13. oktober kl. 06 på DRTV og på DR3 onsdag den 16. oktober kl. 21.30 - lægger op til mere drama, end i første sæson.

- Afsnittene er blevet længere, og det giver mere plads til at udfolde dramaet. Det er min intention, at »Doggystyle« skal tale ind i en generation, der er påvirket af angsten for at føle sig ligegyldig og drømmen om at høre til, siger Anna Emma Haudal i en pressemeddelelse.

»Doggystyle 2« består af otte afsnit på cirka 20 minutter. I første sæson var afsnittene cirka ti minutter lange.

- Serien handler om at ville elskes af verden og hinanden, og omdrejningspunktet for de fleste karakterer er at turde give efter for forandring. »Doggystyle 2« berører også undertemaer som undertrykkelse, køn og seksualitet, når vi følger Astas, Joses og Idas snoede veje i hvert deres forsøg på at ville kærligheden og være tro mod sig selv, udtaler instruktøren.

I hovedrollen som Asta ses Rosemarie Mosbæk. Derudover medvirker blandt andre Josephine Park (Jose), Sarah Juel Werner (Ida) og Jeppe Ellegaard Marling (Bjarke).

I »Doggystyle 2« følger seerne Asta, veninden Jose og søsteren Ida lidt tid efter tiden i første sæson. Asta er forelsket i Bjarke men er bange for at gro fast på Sjællands Odde.

Og kærligheden er truet af en tredje part, moderen til Bjarkes datter.

Jose kæmper med sit destruktive forhold til Niklas og er i en livsomvæltende situation, som bringer hende tættere på Asta.

Kærligheden er svær og ubeslutsom for dem begge, men venskabet er for evigt, og Asta og Jose kan støtte hinanden i deres famlen efter kærlighed og selvrespekt.

Ida er midt i en frigørelsesproces, som udfordrer familiens selvopfattelse og står i skarp kontrast til Astas mangel på handlekraft.

Instruktør og manuskriptforfatter Anna Emma Haudal er opvokset i det - efter eget udsagn - stille, men magiske Odsherred, hvor der er langt imellem husene og plads til at udvikle de bedste og værste sider af sig selv.

Drivkraften i hendes forfatterskab kommer fra en søgen efter sandheden om mennesket og en stor kærlighed til menneskelige mekanikker, følelsesmønstre, fejl og fascinationer.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk