30. maj 2020
En flok børn på Rørvig Strand blev udsat for blufærdighedskrænkelse af en 39-årig mand.
gallery icon

Se billedserie

En flok børn på Rørvig Strand blev udsat for blufærdighedskrænkelse af en 39-årig mand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dømt for at blotte sig foran børneflok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dømt for at blotte sig foran børneflok
Opdateret 23. september 2015 kl. 13:37
Odsherred - 22. september 2015 kl. 08:32
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 39-årig mand er ved retten i Holbæk blevet idømt tre måneders ubetinget fængsel for at have onaneret foran en gruppe børnehaveklassebørn ved Rørvig Strand i maj sidste år, og for at have truet en buschauffør.

Under retssagen forklarede flere vidner, hvordan de havde opdaget manden stå på en skrænt nogle meter fra børneflokken med bukserne nede og tage sig i skridtet.

Børnene, en pædagog og en lærer fra Mørkehøj Skole i Herlev var på lejertur i Rørvig og gik langs stranden mod Rørvig Havn, da det skete.

En pædagog mente desuden, at manden kunne være gerningsmand i en lignede episode hun havde på samme strand året før sammen med sin datter. Dette forhold blev manden frikendt for og har under hele forløbet nægtet sig skyldig og kaldt anklagerne for »groteske«.

Foruden blufærdighedskrænkelsen, blev den 39-årige mand også kendt skyldig i trusler mod en buschauffør, som han havde en kontrovers med under en bustur fra Nykøbing Station til Rørvig i april 2014.

Under retssagen forklarede buschaufføren og en passager, at den 39-årige optrådte meget aggressivt og truende i sin samtale med chaufføren.

Ved retten i Holbæk erkendte den 39-årige, desuden at have ødelagt for flere tusinde kroner inventar under et ufrivilligt ophold på psykiatrihospitalet i Annebergparken hen over julen og nytåret 2014-15.

Den 39-årige overvejer nu om han vil anke sagen til landsretten.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk