7. august 2020
For første gang inviterer Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sj. til en dødsmetal-koncert - Kurgan (foto), Vanir og Hoak står på programmet. PR-foto
For første gang inviterer Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sj. til en dødsmetal-koncert - Kurgan (foto), Vanir og Hoak står på programmet. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Døds-metal i kulturhuset: En rock-lyd som en knytnæve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døds-metal i kulturhuset: En rock-lyd som en knytnæve
Opdateret 13. november 2019 kl. 16:51
Odsherred - 13. november 2019 kl. 06:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 23. november bliver der skruet max op for lydtryk og mørk, manisk energi-udfoldelse i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing, der for første gang lægger musik-scene til en koncert med elementer fra de hårdeste rock-genrer som dødsmetal, viking-metal, blackmetal og thrash.

Tre bands er på programmet - lokalt forankrede Kurgan, samt Vanir og Hoak.

Dødsmetal er en under-genre til heavy-metal, og karakteristisk er forvrængede, nedstemte guitarer, brug af to stortrommer i et tempo, der kan minde om et maskingevær, growlede vokaler og et hæsblæsende, kaotisk lydbillede.

Om udsigten til en rock-lyd »som en knytnæve i synet«, siger musik-tilrettelægger Lisbet Obel, Kulturhus Pakhusets musikscene:

- Det bliver da fedt. Vi er et bredt funderet kulturhus, og selvfølgelig skal vi også kunne tilbyde en dødsmetal-koncert. Vi har alle andre typer musik repræsenteret.

- Og selvfølgelig holder vi os indenfor de tilladelser, vi har fået som spillested, lover Lisbet Obel.

Kurgan består af Brian Sune Petersen, vokal, Charlie Selvig Jensen, trommer, Thomas Hvisel, lead guitar, Jesper Myrup Andersen, rytmeguitar, og Thor Holmen Petersen, bas.

Vanir har følgende medlemmer: Martin Håkan, vokal, Kirk Backarach, lead-guitar, Phillip Kaaber, rytme-guitar, Lars Bundvad, bas, Daniel Kronsko, trommer, og Stefan Dujardin, keyboard.

Hoak består af D. Wilkens, vokal, Braca Pedersen, lead-guitar, K. Heicker, rytme-guitar, Sune, bas, og Jesper Heidelbach, trommer.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk