25. maj 2019
Virksomheden T2O i Egebjerg har længe været omdiskuteret, og selskabets direktør er nu blevet meld til bagmandspolitiet. Foto: Preben Moth
Virksomheden T2O i Egebjerg har længe været omdiskuteret, og selskabets direktør er nu blevet meld til bagmandspolitiet. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør fra lokal fabrik meldt til bagmandspolitiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør fra lokal fabrik meldt til bagmandspolitiet
Odsherred - 12. maj 2019 kl. 10:47
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I disse dage har Odsherred Kommunes erhvervskonsulent travlt med at hjælpe virksomheden T2O, i Egebjerg, med at få styr på reglerne, så de kan omskabe brugte bildæk til olie, som der har været lovet igennem flere år.

Men samtidig har firmaets direktør også travlt med en anden, og potentielt langt mere alvorlig, sag. Chefkonsulent, Mads Kirkegård, fra Udenrigsministeriet bekræfter, at direktøren, der tidligere også ejede selskabet Syntes Engineering, er blevet meldt til statsadvokaten for særlig økonomisk og international kriminalitet, også kaldet bagmandspolitiet, fordi ministeriet mener, at han har snydt med Danida midler i forbindelse med et projekt, hvor han skulle omdanne affald til ren energi i Indonesien.

Et projekt, der aldrig blev til noget, blandt andet fordi teknologien ikke fungerede, og da direktøren ifølge ministeriet ikke kunne redegøre for pengenes brug, er han nu blevet mødt med en politianmeldelse.

Nordvestnyt har gentagne gange kontaktet direktøren for at få hans udlægning af sagen, men han er ikke vendt tilbage.

Ifølge Anette Friis, der er erhvervskonsulent i Odsherred Kommune, er der drøftelser med virksomheden, og hun regner med at firmaet snart, formentlig i denne uge lovligt kan gøre brug af deres ibrugtagningstilladelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk