21. marts 2019
Lisbeth Fibæk og Martin Nielsen foran Olgas, som er ved at få en makeover af de store. De gør det meste af arbejdet selv. Foto: Niels Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Lisbeth Fibæk og Martin Nielsen foran Olgas, som er ved at få en makeover af de store. De gør det meste af arbejdet selv. Foto: Niels Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Diner er klar til torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Diner er klar til torsdag
Odsherred - 19. september 2018 kl. 15:50
Af Niels Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lisbeth Fibæk ejer »Olgas«, en kombineret kiosk og grillbar på hjørnet af Gnibenvej og Oddenvej på Yderby Lyng. Hun driver den sammen med kæresten Martin Nielsen - og trods en travl sommer er de stadig i fuld sving, for Olgas får i disse dage en makeover af de store.

Første etape, en diner i bedste amerikanske stil, er klar, når butikken åbner i morgen torsdag den 20. september klokken 11.

»Det kan da godt være, der mangler en skrue eller to på åbningsdagen, men vi regner med at være klar,« siger Martin Nielsen.

Facaden har også fået en omgang. Den skinner klart rødt.

»Det var også tiltrængt,« siger Lisbeth Fibæk og smiler.

Tiden til makeoveren kommer dels fra, at turistsæsonen er for nedadgående og dels, at åbningstiderne er gået fra sommer- til vintertid. Det betyder, der er lukket mandag til onsdag og åbent torsdag til søndag klokken 11 til 20.

»Næste etape er en udvidelse af køkkenet. Det håber vi, at vi når i løbet af efteråret, men nu får vi at se,« siger Lisbeth Fibæk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk