20. oktober 2019
Christian S. Pedersen ved en af de tågekanoner, der har været med til at sikre virksomhedens vækst. Foto: Per Christensen
Christian S. Pedersen ved en af de tågekanoner, der har været med til at sikre virksomhedens vækst. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det tog 19 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det tog 19 år
Odsherred - 08. oktober 2019 kl. 17:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Jesper Danscher
Alarm-virksomheden C&J Alarm i Hørve har eksisteret i 19 år, hvor den har udviklet sig stille og roligt, men efter at de to indehavere Jens Ole Ravn og Christian S. Pedersen i april 2018 deltog i et kursus med titlen »Raketvækst«, er der virkeligt sket noget i virksomheden.

- Vi har virkelig fået vendt ting på kurset, og ikke mindst har vi fået et netværk her i Odsherred, som vi stadig holder fast i, fortæller Christian S. Pedersen.

Det var erhvervskonsulent Anette Friis fra Odsherred Kommune, der sammen med Væksthus Sjælland stod bag kurset.

Efter kurset fik C&J Alarm ny hjemmeside, og på den økonomiske side har Jens Ole Ravn og Christian S. Pedersen efter knap 19 år som I/S omdannet sig til et ApS.

- Det giver os mulighed for at beholde flere penge i firmaet, og så betyder det også, at der bliver trukket noget mindre i skat, siger Jens Ole Ravn med et stort smil.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk