26. maj 2020
Christian S. Pedersen ved en af de tågekanoner, der har været med til at sikre virksomhedens vækst. Foto: Per Christensen
Christian S. Pedersen ved en af de tågekanoner, der har været med til at sikre virksomhedens vækst. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det tog 19 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det tog 19 år
Odsherred - 08. oktober 2019 kl. 17:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Jesper Danscher
Alarm-virksomheden C&J Alarm i Hørve har eksisteret i 19 år, hvor den har udviklet sig stille og roligt, men efter at de to indehavere Jens Ole Ravn og Christian S. Pedersen i april 2018 deltog i et kursus med titlen »Raketvækst«, er der virkeligt sket noget i virksomheden.

- Vi har virkelig fået vendt ting på kurset, og ikke mindst har vi fået et netværk her i Odsherred, som vi stadig holder fast i, fortæller Christian S. Pedersen.

Det var erhvervskonsulent Anette Friis fra Odsherred Kommune, der sammen med Væksthus Sjælland stod bag kurset.

Efter kurset fik C&J Alarm ny hjemmeside, og på den økonomiske side har Jens Ole Ravn og Christian S. Pedersen efter knap 19 år som I/S omdannet sig til et ApS.

- Det giver os mulighed for at beholde flere penge i firmaet, og så betyder det også, at der bliver trukket noget mindre i skat, siger Jens Ole Ravn med et stort smil.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk