27. maj 2020
Der var tid til at grine og hygge sig under forberedelserne til høst-buffeten i Anneberg Kulturpark, der havde besøg af 75 kokke-elever fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Der var tid til at grine og hygge sig under forberedelserne til høst-buffeten i Anneberg Kulturpark, der havde besøg af 75 kokke-elever fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det sydede og stegte i parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det sydede og stegte i parken
Odsherred - 20. september 2019 kl. 16:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det vrimlede med kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen torsdag eftermiddag, som efter en formiddag fyldt med kulinariske opdagelser og opgravninger skulle omdannes det hele til en høst-buffet.

Eleverne er på en Food Camp arrangeret af Nordsik Center for Lokale Fødevarer og de friskopgravede grøntsager fra Besøgsmarken i Fårevejle blev hakket, snittet og tilberedt, mens gråænderne blev plukket og gjort grydeklar. Alt sammen med akkompaneret af store smil og ny viden under kokkehuerne.

- Det var virkelig fedt at kunne hive dem om af jorden, og der var så meget forskelligt, fortalte nogle af eleverne mens de passede grillen fyldt med grøntsager.

Flere af dem havde været overrasket over variationen i udvalget og alene de mange farver gulerødderne og bederne kunne have kom bag på de unge kokke-elever.

Naturvejleder Jørgen Stoltz havde haft eleverne med på urtetur, så buffeten kunne få den helt rigtige krydring.

Dansk Tang havde klædt kokkeaspiranterne i vaders, så de selv kunne høste noget af den tang, der også var på menuen.mani

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk