7. august 2020
Niels Nybjerg, tidligere formand for Musikstedets Venner i Pakhuset i Nykøbing Sjælland fulgte lørdagsjazzen fra nabohusets balkon. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Niels Nybjerg, tidligere formand for Musikstedets Venner i Pakhuset i Nykøbing Sjælland fulgte lørdagsjazzen fra nabohusets balkon. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det store overblik: Lørdagsjazz oppe fra balkonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det store overblik: Lørdagsjazz oppe fra balkonen
Odsherred - 02. august 2020 kl. 10:48
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Jan Overgaard, tidligere kapelmester i Pakhus Trioen i Nykøbing Sjælland (i 1990'erne), lørdag var tilbage på Pakhus Scenen sammen med Liv Skotte, Rune Holberg og Janus Templeton, var der én af tilhørerne, der havde det helt store overblik over udendørskoncerten - oppe fra balkonen i nabohuset på Vesterbro Torv.

- Og velkommen til Niels Nybjerg oppe på balkonen. Hvor hyggeligt, at du er med. Der er lidt royalt over det, spøgte Jan Overgaard nede fra scenen.

Niels Nybjerg var ildsjæl og stærkt engageret formand for støtteforeningen Musikstedets Venner, der på alle måder bakkede op om koncerterne i Pakhuset i Nykøbing Sjælland i 1990'erne.

Foreningen holdt støtte-arrangementer og stod for amerikansk lotteri for at skaffe penge til at hyre musikere til lørdagsjazzen.

- Niels gjorde en kæmpe-indsats. Musikstedets Venner holdt fem-seks støtte-arrangementer om året, og han var den store drivkraft, fortæller Jan Overgaard, der var fast kapelmester til lørdagsjazzen i Pakhuset fra 1992-96.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk