20. januar 2019
Morten Weidemann og hans kone Christina har stor succes med Rørvig Dessert, og nu har de brug for at udvide.
Morten Weidemann og hans kone Christina har stor succes med Rørvig Dessert, og nu har de brug for at udvide.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Desserter fra Rørvig storsælger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Desserter fra Rørvig storsælger
Odsherred - 12. januar 2018 kl. 07:02
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal udvides i Rørvig Desserts forretning på Toldbodvej i Rørvig, og det er de tre første uger i januar de bedste til, for her holder folk lidt bedre fast på pengene og nytårsforsætter om slankekure holder stadig ved.

Men Morten Weidemann og hans kone Christina må erkende, at det åbenbart ikke gælder deres desserter, for folk ringer og bestiller i stor stil, og det giver travlhed hele året.

Virksomheden har et konstant stigende salg af deres hjemmelavede desserter til stort set alle større detailhandelskæder og fra alt fra lufthavnen til private, der vil have desserterne til bryllupper og fødselsdage, og efterspørgslen er konstant stigende.

»Vi er under pres, for vi ekspanderer hurtigere end vi har plads til, så lige nu bygger vi om i Rørvig, så vi kan arbejde lidt mere effektivt, men vi er også ude at lede efter mere plads«, siger han.

Morten Weidemann slår fast, at de ikke vil forlade Rørvig, for det er her virksomheden har sine rødder, men også at der tilsyneladende ikke er egnede nye lokaler at finde i Rørvig, og derfor er de på konstant udkig.

»Vi er jo en arbejdsplads, så det skal ikke bare være et sted, hvor folk skal jokke ind i en sort kedelig bygning, så vi har ikke noget konkret i kikkerten endnu«, siger han.

Virksomheden fik sidste års fødevarepris, og der er kun fremgang og udvidelse i pipelinen.

»Vi stopper aldrig i Rørvig, det er her vores udgangspunkt ligger, men vi har brug for at udvide, og kunne vi finde et sted i Rørvig, så ville det give mest mening, men hvis ikke vi kan, så må det være sådan. Det behøver jo ikke være et sted, hvor der er et industrikøkken, men det bliver et sted, hvor der formentlig skal være plads til 15 til 20 medarbejdere«, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk