20. september 2021
Den lille festival Asgaard Rockdown i Asnæs  - for kun 200 personer inklusiv frivillige og musikere - må nu i sidste øjeblik aflyse, fordi regeringen alligevel ikke hæver loftet for forsamlinger. Her festival-talsmand Tonny Lynge i front for  Overload, ét af festivalens seks bands. Foto: Stefan Andreasen
Den lille festival Asgaard Rockdown i Asnæs - for kun 200 personer inklusiv frivillige og musikere - må nu i sidste øjeblik aflyse, fordi regeringen alligevel ikke hæver loftet for forsamlinger. Her festival-talsmand Tonny Lynge i front for Overload, ét af festivalens seks bands. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der røg den festival: Må aflyse i sidste øjeblik på grund af forsamlingsforbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der røg den festival: Må aflyse i sidste øjeblik på grund af forsamlingsforbud
Odsherred - 07. august 2020 kl. 11:28
Af Stefan Andreasen

Den lille festival Asgaard Rockdown i Asnæs lørdag den 8. august - for kun 200 personer inklusiv frivillige og musikere - må nu i sidste øjeblik aflyse, fordi regeringen i går satte genåbningen på pause og alligevel ikke hæver loftet for forsamlinger til 200.

arrow Læs også: Lille rock-festival er kommet i farezonen

Midt- og Vestsjællands Politi havde ellers onsdag givet tilladelse til den lille festival, men i morges blev tilladelsen trukket tilba- ge.

- Vi må gerne holde festivalen for 100 personer. Men det kan ikke lade sig gøre, så vi aflyser det officielle arrangement, refunderer pengene til dem, der har købt billet, og holder i stedet en privat fest.

- Så nu spiller vi musik for de frivillige og musikerne; vi bliver 50-60 stykker, siger talsmand Tonny Lynge fra arrangørerne Asgaard Rock Festival.

I foråret blev den store Asgaard Rock Festival aflyst som følge af forsamlingsforbuddet, men i forsommeren besluttede man at arrangere mini-festivalen Asgaard Rockdown som plaster på såret.

- Nu prøver vi at få en god aften sammen - os, der har gået og bygget det op. Det ville være lidt mærkeligt bare at pille det hele ned uden at spille. Vi har fået lov af politiet til at spille musik kl. 15-02, så det gør vi - med de lokale bands, siger Tonny Lynge.

- Det er da brandærgerligt, at vi ikke må holde festival som planlagt. Vi har over dobbelt så meget plads, som der er påkrævet.

- Og der er en klar skævvridning, når man ser på, hvordan folk står tæt i lange køer i timevis til forlystelser rundt omkring eller samles tæt udenfor og spiser streetfood sammen.

- Men - vi retter os efter, hvad myndighederne siger. Vi vil ikke være uansvarlige, siger Tonny Lynge.

Der var planlagt seks bands til Asgaard Rockdown.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk