26. august 2019
Bjarne Madvig Christensen midt i de kæmpestore bunker af gamle fliser, der kan genbruges til nye fliser. Fotos: Preben Moth
gallery icon

Se billedserie

Bjarne Madvig Christensen midt i de kæmpestore bunker af gamle fliser, der kan genbruges til nye fliser. Fotos: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der er fundet »guld« på fabriksområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er fundet »guld« på fabriksområde
Odsherred - 10. september 2018 kl. 05:57
Af Preben Moth
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hvad tænker du dog på?
Det var Bjarne Madvig Christensens hustrus første kommentar, da han for et par måneder siden fortalte hende, at han havde købt en betonvarefabrik - i Nordvestsjælland.

Hendes undren skyldtes, at de er bosiddende i Skærbæk i Sønderjylland.

- Jeg skal dog slet ikke være her hele tiden, da jeg har ansat Jens Erik Dissing Hansen som direktør. Han har 45 års erfaring med at bygge og drive betonfabrikker.

1. juli overtog han på Ellinge Lyng den tidligere Betongården, der nu hedder BMC Beton.

Bjarne har nu også købt Danmarks største rumleanlæg, der snarest flyttes til Odsherred. Et rumleanlæg slår de skarpe kanter af for eksempel herregårdssten, så de ligner gamle brugte sten, og det er dem kunderne vil have i dag. Ligesom cowboybukser, der fra nye skal se slidte ud og gerne med huller i.

Han er også i gang med at indkøbe et knuseanlæg, der skal genbruge titusindvis af gamle fliser, der ligger på fabriksområdet.

- Det er ikke affald, der ligger her, det er guld der kan genbruges, så der kan spares på både grus og cement under produktionen af nye fliser, forklarer Bjarne, mens han viser rundt på 7,5 hektar store areal.

Der er også planer om at etablere et anlæg til at lave færdigblandet beton til byggeri.

Der er foreløbig ansat fem medarbejdere, tre mere ansættes i år, og i løbet af et par år skønnes det, at der vil være ca. 15 medarbejdere.

Der holdes åbent hus lørdag den 22. september kl. 9-15, hvor der sælges ud af det store lager af restpartier til såvel erhverv som private.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk