13. december 2019
Lars Lilholt kommer 26. juli til Pottegården for sidste gang.  Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Lars Lilholt kommer 26. juli til Pottegården for sidste gang. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den sidste Lars Lilholt-koncert på Pottegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den sidste Lars Lilholt-koncert på Pottegården
Odsherred - 16. juli 2019 kl. 14:36
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så skal der igen synges »Ofelia, Ofelia« og råbes »Hey!« i stort kor med armen i vejret, når Lars Lilholt giver tegn - fredag den 26. juli optræder den folkekære trubadur med band for 26. gang på Pottegårdens fyrretræs-indrammede p- plads på Ellinge Lyng i Odsherred, men det bliver også sidste gang.

- Vi har talt om det siden vinter - Ulrik og jeg vil godt trappe ned nu. Så fremover vil FK Odsherred og Lars og hans kone Ninna selv stå for arrangementet, finde et nyt sted og gøre det, der skal gøres, siger Kate Jensen fra Pottegården.

Første Lilholt-koncert var i 1993, hvor Kate Jensen og Ulrik Hansen lige havde købt grunden med parkeringspladsen. Vejen var banet for openair-koncerterne sammen med Nr. Asmindrup Gymnastikforening, senere FK Odsherred.

- Det føles jo vemodigt. Man bliver hele tiden konfronteret med det, fordi folk kommer og spørger. Nogle er kommet her til alle koncerterne, siger Kate Jensen.

- Men - det er også ok at stoppe nu. Ting har sin tid. Det har været en fantastisk tid, og forhåbentlig bliver det også en dejlig koncert i år. Men man skal stoppe, inden det bliver for træls, og man ikke magter det længere, siger Kate Jensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk