18. november 2018
Igen og igen tændes den røde udsolgt-lampe på Odsherred Teater.  De 110 billetter til forestillingerne ryger hurtigt.  Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Igen og igen tændes den røde udsolgt-lampe på Odsherred Teater. De 110 billetter til forestillingerne ryger hurtigt. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den røde lampe lyser igen og igen på teatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den røde lampe lyser igen og igen på teatret
Odsherred - 13. februar 2018 kl. 14:59
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Flemming Jensen gæstespillede i Teater & Musik Odsherred på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland i »Mig & Ulf«, var den røde udsolgt-lampe tændt, og lang tid i forvejen var der udsolgt-skilt i plakatskabet.

Sådan er det også til teaterforeningens kommende forestillinger - Uppercut Danseteaters »Ugly Douglas« 26. februar, »Træt lever og tungt hjerte« med Limfjordsteatret 28. februar, »Forældremødet« 6. marts og Don Gnu's »A Snowball's Chance In Hell« 13. marts.

Efter Odsherred Teaters flytning til gågaden skal teatergængere være tidligt ude for at sikre sig billetter. Mens teatret venter på den store sal til 200-220 tilskuere, spiller Teater & Musik Odsherreds forestillinger i prøvesal og foyer, der tilsammen rummer kun 110 publikummer.

- Vi er enormt glade for at være på Odsherred Teater med de helt åbenlyse fordele, der er. Vores gæster elsker den bynære placering, de gode parkeringsforhold, den gode mad og hyggelige atmosfære - hele pakken på gågade-teatret. Selvfølgelig glæder vi os til den store sal. Men nu tilpasser vi os og tager de lidt mindre forestillinger, hvor økonomien også passer bedre til entré-indtægten med færre gæster, siger Inge Risom Jensen, formand for Teater & Musik Odsherred.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk