30. maj 2020
Årets litteraturfestival i Odsherred i november er også for de mindste. I år er der nemlig også et program for dagplejebørnene. Foto: Mie Neel
Årets litteraturfestival i Odsherred i november er også for de mindste. I år er der nemlig også et program for dagplejebørnene. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De yngste læser også med på festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De yngste læser også med på festival
Odsherred - 15. oktober 2019 kl. 17:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Marianne Nielsen
Når Litteraturfestivalen i Odsherred folder sig ud i dagene fra den 4. til 8. november, så er der også noget at komme efter, for kommunens yngste borgere. For første gang er dagplejen nemlig også en del af festivalen, oplyser kommunen.

Aktiviteterne på festivalen er både en del af en længerevarende indsats, hvor kommunen sørger for, at alle børn mindst en gang om året bliver tilbudt spændende aktiviteter, der stimulerer læseglæden.

Men det er også en mulighed for dagplejerne at indhente lidt inspiration til nye måder, de kan indtænke sprogstimulation i deres hverdag. For de helt små vil der være teateroplevelser, der har særligt fokus på, hvordan teater kan sanseliggøres for de allermindste børn. Sanserne er også i centrum hos kulturagenten Mia Broe Jacobsen, der med sit Sansecirkus »Mit vejr« tager børnenes sanser med på en tur i det danske vejr.

Dagplejerne kan også få besøg af en bibliotekar, der medbringer en spændende læsekuffert fyldt med gode fortællinger og sjove ting. Det er et led i Odsherred Læser Godnathistorie, et pilotprojekt fra Odsherred Bibliotek, der i øjeblikket arbejder med at skaffe midler, så kufferten kan tilbydes året rundt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk