16. oktober 2019
Ultracharmerende otte-årige Mercedes Borg Andersen skulle have lidt hjælp til teksten, men hun havde Vig Bio i sin hule hånd. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Ultracharmerende otte-årige Mercedes Borg Andersen skulle have lidt hjælp til teksten, men hun havde Vig Bio i sin hule hånd. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De unges vellyd fylder Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De unges vellyd fylder Odsherred
Odsherred - 12. maj 2019 kl. 16:52
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jazzede Herbie Hancock toner, Bruno Mars` »The lazy song« og Camilla Cabellos Havanna. En pige står på scenen i Vig Bio. Emma hedder hun. Venstre hånd i bukselommen, ensfarvet trøje og et teenageflakkende blik, der gemmer på lige dele tristesse og talentfuld udtryksbehov.

Da hun åbner munden er den mørkebiografsal solgt. Melodisk, rørende og helt sin egen.

I biografens foyer er det tid til vokalisterne og ungdomskoret fra Odsherred Musikskole, og går man efter vellyd går man ikke forgæves. Ungdomskorets tre medlemmer fylder rummet med en rungende god sang om et insisterende kærlighedsforhold, hvor vejrudsigten efterhånden er det kit, der binder parret sammen.

Hvis Odsherreds velstand kan måles på de unge vokalisters vellyd, så ville Odsherred være et af landets rigeste steder, for sådan en lørdag i talentfulde unges selskab er noget, der er værd at samle på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk