25. november 2020
I sidste uge blev der støbt beton-gulv på den 500 kvm. store teatersals-byggegrund. Når vi kommer frem til 18. december vil der, efter planen, stå et rå-hus klar, som kan vises frem til åben byggeplads. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

I sidste uge blev der støbt beton-gulv på den 500 kvm. store teatersals-byggegrund. Når vi kommer frem til 18. december vil der, efter planen, stå et rå-hus klar, som kan vises frem til åben byggeplads. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dato for at vise teaterbyggeri frem for borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dato for at vise teaterbyggeri frem for borgerne
Odsherred - 26. oktober 2020 kl. 15:04
Af Stefan Andreasen

Byggeriet af ny teatersal til Odsherred Teater i Holsts Have i Nykøbing Sjælland skrider planmæssigt frem, oplyser Lars Nybjerg, formand for Bygningsfonden Odsherred Teater - han regner med, at byggeriet den 18. december er kommet så langt, at der kan holdes rejsegilde for håndværkerne og åben byggeplads for borgerne.

- Inden længe begynder lastbilerne at rulle ind med beton-elementer til at rejse yder-væggene, og så kommer de lange beton-dragere, der skal bære tagkonstruktionen. Inden det bliver vinter, skal rå-huset være rejst og lukket, så det ikke regner ned, siger Lars Nybjerg.

Og det er netop planen, at teatersals-byggeriet skal være kommet rigtigt langt, når borgerne kommer på besøg til åben byggeplads, så der er noget at se på og høre om.

- Vi planlægger at holde rejsegilde for håndværkere og samarbejdspartnere til middag den 18. december og om eftermiddagen er der så åben byggeplads for borgerne.

- På grund af corona-situationen vil det blive med tilmelding i vores billetsystem, så vi kan tilpasse antallet efter de gældende forsamlings-regler. Som det er lige nu, er det jo ti personer, vi må lukke ind ad gangen i hold, siger teaterleder Simon Vagn Jensen.

I sidste uge blev der isoleret og støbt beton-gulv på den 500 kvm. store grund

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk