21. oktober 2020
Snart er det slut med legetøj for Lars Nybjerg og Karina Dyvekærs vedkommende. De har netop solgt Geppels legetøjsbutik i Nykøbing og online-forretningen.
Snart er det slut med legetøj for Lars Nybjerg og Karina Dyvekærs vedkommende. De har netop solgt Geppels legetøjsbutik i Nykøbing og online-forretningen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks ældste legetøjsbutik overlever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks ældste legetøjsbutik overlever
Opdateret 25. september 2020 kl. 12:25
Odsherred - 24. september 2020 kl. 13:35
Af Jesper Danscher

Geppels Legetøj bliver i Nykøbing, men kun med butikken, online-delen flytter til de nye ejeres domisil på Artillerivej på Amager.

1. oktober siger Lars Nybjerg og Karina Dyvekær farvel til Geppels Legetøj i Nykøbing, når de nye ejere, Kids Group med Casper Blom og Andreas Hyttel Schrøder, overtager forretningen i en virksomhedsoverdragelse, der betyder, at personalet følger med til de nye ejere.

- Der har været 60 interesserede i online-forretningen, men kun Kids Group var interesseret i at overtage butikken, fortæller Lars Nybjerg, der er glad for, at butikken i Nykøbing fortsætter.

- Jeg er også tilfreds med, at vi har fået det, som, jeg synes, er en god pris for butik og online-forretning, siger Lars Nybjerg.

Karina Dyvekær hjælper nu de nye ejere i gang med online-butikken, hvor lageret er ved at blive flyttet til Amager.

Online-delen blev nemlig solgt med virkning fra den 15. september.

Nu vil Lars Nybjerg og senere Karina Dyvekær koncentrere sig om at få afviklet butikken i Asnæs Centret, som ingen var interesseret i at overtage. Her er sidste åbningsdag den 30. november.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk