24. januar 2019
Udeler Filip Melchiorsen er begejstret over, at håndværkerne »endelig« kan rykke ind i butikken på Lyngvej. Foto: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Udeler Filip Melchiorsen er begejstret over, at håndværkerne »endelig« kan rykke ind i butikken på Lyngvej. Foto: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dagli`Brugsen bliver landets største

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagli`Brugsen bliver landets største
Odsherred - 14. januar 2018 kl. 09:13
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er ikke mange ekstra kvadratmeter vi føjer til - men det er altså nok til, at vi får et samlet butiksareal på 825 kvadratmeter. Det gør os til Danmarks - og altså dermed også verdens største, fortæller uddeler Filip Melchiorsen fra Dagli'Brugsen Vig Lyng med et bredt smil.

Han har siden han kom til som uddeler i sensommeren 2016 fået butikkens omsætning til at vokse markant - og det er baggrunden for, at den nu gennemgår en total renovering: Alt eksisterende inventar ryger ud til for del for det nyeste nye i butiksindretning.

- Vi bruger Coops nyeste koncept, der kort fortalt betyder mere og bedre plads til både varerne og kunderne. Det sidste bl.a. i form af bredere gange, hvor kundevogne kan passerer hinanden uden besvær - og som er lige netop ikke er så brede, at der efterlades plads til diverse, forstyrrende små salgsudstillinger.

Åben butik

Nyindretningen - hvor stort set alle afsnit rykkes rundt og placeres et nyt sted - betyder også langt større overskuelighed. Dels fordi reolhøjden bliver lav, dels fordi der skal bruges glasvægge, hvor muligt. Eksempelvis til den nye store grøntafdeling, der kommer til at ligge til venstre for hovedindgangen og som bliver dobbelt så stor som den nuværende.

Men også set udefra bliver det en åben butik med glasfacader ud mod Lyngvej.

Hertil kommer en ny form for skiltning - enkelt og stor, så kunderne på tværs af de mange kvadratmeter klart kan se, hvor hvad er.

Ny delikatesseafdeling

Kvadratmeter-udvidelsen af butikseralet sker i det sydvestligste hjørne, hvor der i dag »ude bagved« er de tidligere produktionslokaler til slagter/delikatesse. De lokaler inddrages nu i butiksarealet - og i hele hjørnet indrettes en helt ny og stor delikatesseafdeling.

Som et led i »oprustningen« på den front er netop ansat en ny leder til delikatessen. Det bringer antallet af medarbejdere op på i alt 24 i den faste flok.

De arbejder tæt sammen - og en af grundene til, at det er lykkedes dem at vende udviklingen i forretningen er det tætte samarbejde, de praktiserer.

- Vi mødes hver morgen - det er et must - og taler om dagens udfordringer. Så ved alle, hvad der skal ske og kan yde sit til, at det lykkes, fortæller Filip Melchiorsen.

De næste uger får de alle ekstra travlt - hele butikken skal laves om og det vil tage uger. Endnu tør Filip Melchiorsen ikke sætte dato på, hvornår projektet er fuldført.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk